Budeme upřímní. My nic nevymysleli, to sama příroda ukryla do listů rostliny stévie sladkost až 300x vyšší než je v cukru a to téměř bez jediné kalorie. Tyto látky byly francouzskými vědci pojmenovány steviol-glykosidy, což celkový přírodní původ trochu kazí. Stévie se používá především jako náhražka cukru, je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky. My pro vás pečlivě kontrolujeme původ listů stévie, kterou společně s erytritolem balíme do praktického uzavíratelného doypacku.
Stévie sladká je bíle kvetoucí světlomilná tropická rostlina z čeledi hvě
Snadno a přesně se z něj dávkuje
Je odolný vůči vodě
Vzduchotěsně uzaviratelný
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu. Přečtěte si více