Společnost Cassonade Czech s.r.o. je distributorem specialit z cukru, sladidel a sirupů. V našem portfoliu najdete výrobky z třtinového, kokosového i velmi jemného bílého cukru, nízkokalorická sladidla s obsahem stévie i javorový a agávový sirup. Pozorně kontrolujeme původ našich výrobků, abychom vám zaručili jejich nejvyšší kvalitu.
Tajemství pečení
se ukrývá v našich obalech.
Recepty Cassonade
Nechte se inspirovat našimi výrobky
Jedno balení, ale možnosti neomezené.
Tvarohová mramorová bábovka s kokosem
Potřebujeme
250 g třtinového moučkového cukru Cassonade, 250 g měkkého tvarohu, 1 balení prášku do pečiva, 250 g polohrubé mouky, 1 balení vanilkového cukru, 3 lžíce kakaa, máslo a nastrouhaný kokos.
Příprava
V míse rozmícháme tvaroh, polohrubou mouku, třtinový moučkový cukr Cassonade, máslo, 4 žloutky, kypřící prášek a vanilkový cukr. Přidáme sníh vyšlehaný z bílků a vypracujeme těsto. 1/3 odebereme z mísy přidáme kakao a rozmícháme. Do olejem vymazané a kokosem vysypané formy vložíme zbývající těsto a poté těsto s kakaem. Mírně promícháme a pečeme 40-45 min. v troubě vyhřáté na 180 stupňů. Po vyklopení posypeme moučkovým třtinovým cukrem Cassonade.
Nealkoholické mojito
Potřebujeme
Několik lístků čerstvé máty, 2 lžíce třtinového cukru Cassonade, 1 ks limetky a perlivou vodu
Příprava nápoje
Do vyšší sklenice vložte lístky čerstvé máty, 2 lžíce třtinového cukru Cassonade a polovinu omyté limetky. Vše dobře rozmačkejte dřevěným válečkem. Poté přidejte nadrcený led, vymačkejte zbytek limetky a dolijte perlivou vodou. Ozdobte mátou a plátkem limetky. Zážitek t vašeho mojita umocní 2 široká brčka.
100% přírodní inspirace
Třtinový cukr
100% nerafinovaný
Třtinový cukr
Krupice
100% nerafinovaný
Třtinový cukr
moučka
100% nerafinovaný
Cukr třtinový
Kostky
100% nerafinovaný
Cukr třtinový
Krupice doypack
třtinové cukry Cassonade
Odkud naše třtinové cukry
pochází?
Guatemala
Střední Amerika
Svazijsko
Jižní Afrika
Kolumbie
Jižní Amerika
Mauritius
Indický oceán
Reunion
Indický oceán
Třtinové cukry Cassonade
Třtinový cukr
Sklizeň cukrové třtiny začíná tím, že se opálí spodní uschlé listy. Pak přijdou na řadu sklízecí stroje, v obtížně dosažitelných polohách rolníci s mačetami. Od okamžiku useknutí stébla začíná boj s časem, cukrová třtina se totiž začíná do 24 hodin kazit. Rostliny se tedy rychle rozřežou a lisují. Získaná šťáva se následně několikrát povaří a nakonec rychle zchladí. Na povrchu šťávy vykrystalizuje jantarově zabarvený třtinový cukr.
Sklizeň cukrové třtiny
Naše třtinové cukry pocházejí z tropický a ze subtropických oblastí
Třtinové cukry jsou vhodné
ke slazení nápojů
Třtinové cukry jsou oblíbené
pro přípravu nápojů
Stévien Cassonade
Co je Stévie a proč je zdravější než cukr?
Stevie jako sladidlo je na rozdíl od cukru téměř nekalorická, nepřispívá k tvorbě zubního kazu a je vhodná i pro diabetiky. V listopadu 2011 byly látky extrahované ze stévie, známé jako steviol-glykosidy, v Evropské unii schváleny jako přídatná látka do potravin pod označením E 960.
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu. Přečtěte si více
Soubory cookie používáme k analýze údajů o našich návštěvnících, ke zlepšení našich webových stránek, zobrazení personalizovaného obsahu a k tomu, abychom vám poskytli skvělý zážitek z webu.
Potřebné soubory cookie pomáhají vytvořit web použitelný tak, že umožní základní funkce, jako je navigace na stránce a přístup k zabezpečeným oblastem webu. Web nemůže bez těchto souborů cookie pracovat správně.
Marketingové soubory cookie slouží ke sledování návštěvníků na webových stránkách. Záměrem je zobrazit reklamy, které jsou relevantní a které se týkají individuálního uživatele, a tím hodnotnější pro vydavatele a inzeráty třetích stran.
Soubory cookie služby Analytics pomáhají vlastníkům webů porozumět tomu, jak návštěvníci komunikují s weby shromažďováním a hlášením informací anonymně.
Soubory cookie předvoleb umožňují webu zapamatovat si informace, které mění způsob chování nebo vzhledu webu, například upřednostňovaný jazyk nebo oblast, ve které se pracujete.